avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Foisor pe terasa blocului, fara autorizatie de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Foisor pe terasa blocului, fara autorizatie de constructie - trebuie sa demolez?

bna ziua am si eu un foisor pe terasa mea de bloc e din lemn lam ridicat de 2 ani nam avut probleme dar akm au venit cu reabilitarea blocului si vor so daram ca nam autorizatie de constructie am si gresie pe jos sapa tot ce trebuie e prinsa bine ca stiu cum e la inaltime nam avut problrme cu ea dar akm imi tot zice so dau jos ca sa faca sub apartamentu de la vecina cu polistiren si tot ce trebuie imi trebuia autorizatie de constructie pe ea ca e de lem 2 ani de zile cat are de cand e na venit nimeni sa ma puna so dau jos ast un rasp
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 18:36, 28 Martie 2012
Pai terasa blocului nu este a dumneavoastra ci a blocului, a tuturor, este proprietatea comuna a tuturor apartamentelor. Asa sunt subsolul, casa scarii, peretii exteriori, coloanele comune de apa, uscatoarele...
Daca pana acum ati folosit acea terasa si nu va spus nimeni nimic, asta nu inseamna ca lucrurile pot ramane asa vesnic.
Trebuie sa acceptati si sa permiteti realizarea reabilitarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte si administrator in familie eliane eliane bna ziu as dori si eu un raspuns stau la bloc si administratora mea il are presedinte de bloc pe sotul ei adica in familie ea administrator el presedinte de ... (vezi toată discuția)
Foisor pe terasa proprie la parterul blocului qwerty12 qwerty12 Buna ziua. Se poate construi um foisor(pergola) pe terasa proprie aferenta unui apartament de la parterul blocului? Terasa are peste 100 mp. E nevoie de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, In anul 2003 am renovat si inchis cu geamuri termopane cele doua balcoane ( unul logie la dormitor si celalalt la sufragerie ). In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)