avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Perioada supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Perioada supraveghere

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca perioada de supraveghere este de 2 ani pentru amanarea aplicarii pedepsei, se poate ridica interdictia de a conduce autovehicul inainte de implinirea acestui termen. Mai am aproximativ 6 luni pana la implinirea termenului de 2 ani.
Multumesc.
Exista temei legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânarea aplicării pedepsei... Lucky Luke Lucky Luke La o alcoollemie de 1.50 respectiv 1.30... Există amendă penală , și amânarea aplicării pedepsei ??? Va mulțumesc anticipat... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicării pedepsei Alex. Alex Alex. Alex Bună ziua, săptămâna viitoare voi face face un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorul și a propus 8 luni cu amânare aplicarii pedepsei, acum ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis georgiana32 georgiana32 buna ziua am fost condamnata la 10 luni inchisoare cf.art 83,84 NCP care dispune amanarea pedepsei-termen de incarcerare 2 ani pentru savarsirea faptei prev.de ... (vezi toată discuția)