avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa barou
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa barou

Buna ziua.Din cauza unor probleme cu legea am avut nevoie sa fiu reprezentat de un avocat din oficiu.Procesul in urma caruia urmeaza probabil sa primesc o amenda inca nu s-a tinut dar avocatul imi cere si mie si altor 2 prieteni implicati 2000 de lei de om pe pretextul ca aceasta este taxa de barou.Din informatiile gasite pe avocanet.ro inteleg ca taxa de barou e doar un mit.Imi poate confirma cineva va rog asta ?Si daca e doar un mit ce as putea sa fac in legatura cu asta ? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Avocat sau țepar? adam999 adam999 Bună ziua și bine v-am găsit. Am o problemă destul de delicată la care nici acum n-am reușit să găsesc vreo explicație. De aproape 2 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Plangere barou bucuresti (din strainatate) procesinro procesinro Cum se poate face o plangere la Barou impotriva unui avocat daca locuiesc in strainatate? Precizez ca e vorba de o avocata care a mai fost mentionata in acest ... (vezi toată discuția)
Neprezentare d.n.a scorpionu31 scorpionu31 Am primit o citatie de la D.N.A si daca este o greseala ce pot face in situatia cand pe mine ma costa drumul Arad-Bucuresti? Pentru art.26 rap.la art.254 ... (vezi toată discuția)