avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca temporara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca temporara

Lucrez in prezent la o companie IT cu contract pe perioada nedeterminata. Am primit propunerea de a lucra la alta companie IT care activeaza in acelasi domeniu pt 5 zile cu contract agent de munca temporara sau prestari servicii. Va reprezenta acest lucru conflict de interese? Specific ca munca prestata in acele 5 zile nu va necesita divulgarea sau folosirea vreunei informatii de la compania din prezent. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:11, 24 Mai 2017
Din ceea ce ati postat, nu exista niciun impediment daca veti lucra si la o alta companie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil conflict intre cim si srl pentru 2 companii in acelasi domeniu? just4dead just4dead Buna ziua, lucrez in domeniul IT cu CIM, insa dețin si un SRL tot in domeniul IT (ca freelancer) Exista vreun conflict de interese sau vreun impediment ... (vezi toată discuția)
Contract prestarii servicii si administrator la aceeasi firma ciumagcatalin ciumagcatalin Buna ziua, Lucrez la o firma de IT unde pe langa contractul de munca cu titlul de Manager Proiect Informatic detin si functia de administrator (fara parti ... (vezi toată discuția)
Exista o lege care specifica salariul maxim pe care il poate incasa un angajat cu studii medii dar fara bacalaureat? sstar sstar Buna ziua, Lucrez in domeniul IT software la o companie privata si m-am lovit de urmatoarea situatie: mi s-a comunicat ca sunt eligibil pentru o marire ... (vezi toată discuția)