avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe ,impzite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe ,impzite

Bună ziua ,rezult cu o groază de ipozite ,pe casă ,motocicletă ,deși nu l-am avut niciodată ,ipozite neplătite pe o autoutilitară dacia pikup ,pe aceasta am donat-o cuiva mai bine de 10 ani în urmă,cu condiția să o înscrie pe numele lui ,cu acte la notar ,persoana respectivă nu a facut acest lucru datorită faptului primăria a refuzat să-i dea adeverință pe motiv că rezltam cu acele impozite pe casă neplătite , cum ies din incurătura asta ?puteți să-mi recomandați un avocat bun?
Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Impozite și taxe Manixoprea Manixoprea Bună ziua ,am o groază de impozite de plătit peste 100mil lei vechi reprezentând ipozite pe o casă care nu o am ,banuiesc că ar fi vorba de casa fratelui ... (vezi toată discuția)
Suspendare plata impozit pe teren Georgiana Constantin Georgiana Constantin Am o speta mai complicata si sper sa fie cineva pe aici cu o idee luminata: e vorba de un teren dobandit prin certificat de mostenitor, cu o adresa incompleta ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate CRISTIMAR39 CRISTIMAR39 Buna ziua.Ma numesc zaharia cristina-maria,sunt casatorita din anul 1997,iar din anul 1998 platesc la primarie rol pe numele sotului zaharia constantin.Anul ... (vezi toată discuția)