avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite și taxe
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite și taxe

Bună ziua ,am o groază de impozite de plătit peste 100mil lei vechi reprezentând ipozite pe o casă care nu o am ,banuiesc că ar fi vorba de casa fratelui meu ! ,impozite pe motocicletă ,la fel nu am avut niciodată așa ceva ,impozite pe mașină dacia papuc autoutilitară deși am donat-o cuiva cu acte la notariat ,mai bine de 10 ani ,cu condiția să înscrie mașina pe numele lui ,datorită faptului că rezultam cu restanțe ,impozite neplătite la casă ,repet ,nu am avut nici o dată casă în România sau alte proprietăți ,omului nu i-au dat adeverință ,deci nu a înscris mașina pe numele lui ,de vreo 5 ani mașina a dat-o la remat fară să o radirze din circulație ,cum dracu mai ies din incâlceala asta ???am nevoie de un avocat bun in Vrancea ,puteți să-mi recomandați unul ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:20, 24 Mai 2017
Regulamentul forumului interzice reclama
Puteti accesa Bursa de servicii Avocatnet,sau puteti adresa solicitare oficiala la baroul local
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe ,impzite Manixoprea Manixoprea Bună ziua ,rezult cu o groază de ipozite ,pe casă ,motocicletă ,deși nu l-am avut niciodată ,ipozite neplătite pe o autoutilitară dacia pikup ,pe ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri intreprindere individuala nixman nixman Buna ziua! Mi-am facut intr-un final I.I. Intrebari: 1.Mi-am cumparat o AUTOUTILITARA de la O PF pe I.I. (Dacia papuc).Pretul ei se scade din impozit? 2. ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei de pensionare pentru persoanele cu handicap nidara nidara Buna seara, Multumesc pentru raspuns. - Cunosc ce spune legea, Ceeace doresc este ca, persoanele cu handicap, dobandit in timpul vietii, boala, accidente de ... (vezi toată discuția)