avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe perioada determinata

Buna ziua, am si eu o intrebare. M-am angajat acum 3 luni la o firma si saptamana viitoare imi expira contractul de munca pe perioada determinata. Eu nu doresc sa semnez contractul urmator care ar urma sa fie pe perioada nedeterminata deoarece urmeaza sa ma mut in alt oras. Vreau sa stiu daca din punct de vedere legal ei nu au ce sa imi zica in momentul in care refuz sa semnez urmatorul contract si daca este necesar legal sa anunt din timp ca nu am sa continui sa lucrez dupa acest contract la ei. Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Tot ce vreau este sa plec la zi in momentul in care imi expira contractul pe perioada determinata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 25 Mai 2017
Nu va pot obliga sa semnati un nou c.i.m. sau un act aditional de prelungire a duratei vechiului c.i.m.

art.3 C.mun.
....
(3) Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contarct de munca pe perioada determinata Pineto Pineto Sunt angajata la o firma din 15 decembrie 2014 pe o perioada determinata de 3 luni. La 15 martie mi s-a prelungit contractul de munca pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu perioada de ... Dorian9999 Dorian9999 Buna ziua In cazul meu am un contract de munca cu perioada de proba de 90 de zile. In ziia 89 vine angajatorul si propune un Acord prin care sa mai stau 3 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata de 3 luni cu clauza de nereziliere de 12 luni oana_cris oana_cris Buna ziua, Speta este: S-a incheiat un contract de munca pe perioada determinata de 3 luni. La o saptamana dupa semnarea contractului angajatul este obligat ... (vezi toată discuția)