avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum procedez in situația în care Primăria refuza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum procedez in situația în care Primăria refuza angajarea soției ca asistent personal al fiului meu încadrat în gradul 1 grav de handicap?

Am optat de curind la DGASPC pentru angajare soției că asistent personal al fiului încadrat în gradul grav de handicap în locul prezentei indemnizații prin casa de pensii.Problema e că de și De și a trimis acordul de angajare,Primăria comunei Viperesti refuza angajarea pe motiv că nu au fonduri.in plus nu mi-au luat în considerare cererea de angajare neînregistrând acest act și nedemarind procedurile de angajare.Mentionez că CJP Buzău au sistat plata indemnizației conform notificării primite de la DGASPC .Va rog din suflet sa îmi răspundeți,să mă ajutați.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 25 Mai 2017
Sesizati Ministerul Muncii si Justitiei Sociale.
Adresă: str. Dem.I.Dobrescu nr.2 - 4 sectorul 1 Bucureşti, cod poștal 010026

email: relatiicupublicul@mmuncii.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru insotitor handicap gradul 1 floryn70 floryn70 buna ziua .va rog sa-mi raspundeti si mie cumnatul meu are pensie de handicap gradul 1 cu insotitor ,pensia de insotitor o ia soacra mea, sau o lua ,de la ... (vezi toată discuția)
Majorare de salariu Handralaura Handralaura Sunt asistent personal angajata la primarie as vrea sa stiu daca se majoreaza salariul meu cu 10% din luna decembrie ? (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac Kollo katalin Kollo katalin Ce pot sa fac am depus o sesizare la itm ca avem contract la 6 ore si noi suntem obligati sa lucram 8 sau 16 ore itm sa dusz an control si ia spus ... (vezi toată discuția)