avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte de vanzare - cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte de vanzare - cumparare

parintii vor sa-mi treaca apartamentul pe numele meu dar taxele notariale sunt foarte mari. ce alternative ar fi in afara de mostenire ?
Va pot face donatie dar, taxele sunt cam la fel,luati legatura cu un notar public ptr. varianta cea mai potrivita,de acolo veti afla taxele in mod concret.
multumesc mult
Vanzarea e nepotrivita caci, daca nu aveti bani de taxe, slabe sanse sa aveti bani pentru pret.
Care e scopul trecerii acestui bun pe numele dv.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat sivriu sivriu buna seara, este prima dat cand intru aici si va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi caci nu imi doresc sa gresesc la hotararile pe care le voi lua parintii ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare prin banca ccrys ccrys Parintii mei sunt in viata si vor sa imi treaca apartamentul pe numele meu. Eu mai am un frate care este de acord si nu are nici o pretentie intrucat si el ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar apartament nosugar nosugar Buna seara. Am si eu o intrebare la dvs. si sper sa ma puteti lamuri. Parintii doresc sa imi treaca apartamentul pe numele meu pentru a evita eventuale ... (vezi toată discuția)