avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Constructie fara autorizatie

Un cetatean a construit o anexa gospadareasca pe terenul statului fara autorizatie de constructie. La sesizarea mea politia locala precizeaza ca , in temeiul legii 50/1991, constructia anexei fiind mai veche de 3 ani se prescrie orice masura sanctionatorie impotriva respectivului cetatean
Intrebare: de cind curge termenul de prescriptie? Nu cumva era treaba politiei locale sa ia masuri la timp? Nu se mai iau nici un fel de masuri vizavi de aceasta situatie si va exista pe mai departe ca si cum ar fi legala?
Cel mai recent răspuns: ionelbonda , utilizator 10:47, 27 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Legea 50/1991 este foarte stufoasa si nu ma pot descurca in ea. Poate doar cu ajutorul cuiva initiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie ionelbonda ionelbonda Un cetatean a construit o anexa gospadareasca (o camera) pe terenul statului fara autorizatie de constructie. Aceasta anexa e lipita de apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie pe teren privat pescaru_f pescaru_f Buna ziua , am o problema si am nevoie de ajutor ,am construit o casa pe terenul meu aflat in sectorul 1 ,fara autorizatii de constructii . Am cinci ani si ... (vezi toată discuția)