avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Examen pentru consultant fiscal
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Examen pentru consultant fiscal

Buna ziua,

in vederea sustinerii examenului de consultant fiscal... ma puteti ajuta cu recomandari pentru un suport de curs consolidat, dincolo de teste grila, care sa contina tematica examenului:
-legislaţia fiscală, legislaţia privind administrarea fiscală şi legislaţia vamală;
-dreptul comercial şi dreptul financiar-fiscal;
-gestiunea financiară şi contabilitatea întreprinderii.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Carti cu grile pentru admitere inm alexdante alexdante am urmatoarea intrebare: exista carti care sa contina exemple de grile ce se vor da la examenul inm din toamna ? aveti idee mai exista si alte grile in afara ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii contabilitate irinuka2005 irinuka2005 SUNT SOCIETATE COMERCIALA AVAND IN COD CAEN INCLUSIV PRESTARI SERVICII .POT FACTURA SERVICII CONTABILE PE ACEASTA FIRMA?MENTIONEZ CA NU AM ABSOLVIT CURS DE ... (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie de proprietari nety36 nety36 Buna ziua. Doresc sa ma consult cu un cenzor care administreaza o asociatie de proprietari.De curand am fost numit presedintele comisiei de cenzori in ... (vezi toată discuția)