avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare corespondenta ?!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare corespondenta ?!

Buna seara,

Am o colega care a primit acasa de la postas un extras de cont pe ultimele 6 luni ale unui card emis pe numele sotului, in care apare numele sotului.
Poate aceasta sa utilizeze in instanta acest extras ?...sau se considera violare de corespondenta ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 21:54, 22 Septembrie 2009
Nu puteti sa folositi acel extras de cont fiindca in cazul infractiunii de violarea secretului corespondentei (prev si ped de art 195 Cod Penal) se cere plangerea prealabila a partii vatamate! Iar daca sotul va face aceasta plangere va trebui sa demonstrati ca scrisoarea bancii va era adresata!
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
:offtopic: Va rog sa nu mai deschideti aceeasi discutie de mai multe ori!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondentei ethel ethel Buna seara, Cineva primeste o instiintare cum ca intr-o data stabilita de furnizorul de apa i se va schimba contorul de apa. Destinatarul nu poate prelua ... (vezi toată discuția)
Se poate considera infractiune ? loanabelciu loanabelciu Buna seara, Am o colega care a primit acasa de la postas un extras de cont pe ultimele 6 luni ale unui card emis pe numele sotului, in care apare numele ... (vezi toată discuția)
Tainuire de corespondenta gina-s gina-s buna,chiriasa care are spatiul comercial in casa soacrei mele(in curte fiind 2 case),mi-a ascuns faptul ca in luna iunie am avut un proces corespondenta vine ... (vezi toată discuția)