avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie top factoring
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie top factoring

Am primit un tel de la top factoring cum ca am o creanta de la 2 facturi connex din 2005 una de 100 lei si una de 60 la care au adaugat penalizari de au ajuns la 4100 lei. Ei spun ca au preluat creanta in 2007 dar ca acum m-au gasit. Eu nu am primit nici un plic pana acum. Vreau sa stiu ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Ioana milena , utilizator 12:39, 26 Mai 2017
Nu trebuie sa faceti nimic,eu le-am spus sa ma actioneze in instanta,iar daca nu inceteaza cu telefoanele si amenintarile ii voi actiona eu in instanata si din acel moment nu am mai fost sunat.
Ok, multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperare - telefonie mobila razerul razerul In anul 2005 a fost incheiat un abonament cu CONNEX-Vodafone, cum se proceda atunci, aceasta evita sa prevada in contract *toate dedesupturile abonamentului* ... (vezi toată discuția)
In legatura cu facturile connex va rog nu ma ocoliti. jokeru4you jokeru4you Buna ziua ....am aceias problema cu neplata facturii connex la fel ca multi altii .....Eu de cativa am renuntat la abonamentul connex pe baza neplatei acesteia ... (vezi toată discuția)
Presiuni firma recuperari creante pentru un abonament telefon yo85 yo85 Buna ziua. In 2009 am facut 2 abonamente la Cosmote. Cu 3 luni inainte sa imi expide perioada contractuala nu am mai platit acele abonamente( au fost facute pe ... (vezi toată discuția)