avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere disciplinara

Mi-a fost aprobata demisia la zi si inmanata foaia cu decizia de incetare CIM, dar apoi am aflat ca am fost concediat ulterior; este posibila si legala o asemenea fapta?
Cel mai recent răspuns: ungurushanu , utilizator 20:57, 25 Mai 2017
Cu ce articol vi s-a incetat c.i.m. ?
Ultima modificare: Joi, 25 Mai 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cu art 55 lit B
Acest articol inseamna incetarea c.i.m. cu acordul partilor si nu prin demisie sau concediere.
da si dupa 1 zi de la semnarea acestui document am fost instiintat de un coleg ca am fost concediat indisciplinar
da si dupa 1 zi de la semnarea acestui document am fost instiintat de un coleg ca am fost concediat indisciplinar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare in legatura cu demisie si concediere csurlee csurlee Buna ziua Nu stiu ce safac ... acun de ceva timp (cateva ore) am aflat ca poate o sa fiu data afara de la firma la care lucrez. mi s-a sugerat sa-mi dau ... (vezi toată discuția)
Incetare cim girbeaelena girbeaelena Este posibil ca CIM - ul sa fii incetat cu data de 29.11. 2013 in conditiile in care mi-am dat demisia cu acordul partilor conf. art. 55 lit. B in data de ... (vezi toată discuția)
Art 55 b cu preaviz? cporanc cporanc Am facut cerere pt incetarea contractului de munca cu art 55 lit.b, dar am folosit si termenul de preaviz referitor la cate zile mai lucrez acolo.NU am folosit ... (vezi toată discuția)