avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat

Vroiam sa stiu si eu daca contractul cu avocatul si respectivul onarariu are termen de valabilitate?
Am angajat un avocat pentru procesul de divorț si partaj si am plătit amândouă onarari(750€ pentru fiecare ). Divorțul sa incheiat si avocatul a spus ca deoarece au decurs mai mul de 3 ani onariu pentru partaj trebuie achitat din nou chiar dacă a fost deja olatit de la început.
Este posibil sa olatesc două onorari pentu același proces chiar dacă nu a fost nici o înfățișare până in prezent ?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 07:49, 28 Mai 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Depinde cum aveti contractul cu avocatul.

Nu am mai auzit de o astfel de situatie.

Stiu de situatii in care avocatul se plateste la termen si daca ati dat 750 euro pe 3 ani este foarte ieftin...pentru ca sunt multe termene...
Dar daca procesul de partaj nu a inceput...este greu de spus...asa in mod generic...
Poate ati platit doar redactarea actiunii si nu si reprezentarea.
Este o ipoteza posibila si aceasta...

Nu domnule, mercenarul e interesat doar de profit, atat!Un avocat isi respecta mesesria.Si vedeti ca ati facut confuzie intre moneda nationala si euro=D>
Ultima modificare: Duminică, 28 Mai 2017
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorarii avocat bvlucretiu bvlucretiu Bună! Aş dori să ştiu care sunt etapele onorariilor pentru avocat? Există un onorariu pentru întâmpinare la un proces, şi un alt onorariu pentru ... (vezi toată discuția)
Plata onorariu avocat elenaref elenaref pentru deschiderea in instanta a unei succesiuni dupa sotul meu,am angajat un avocat care mi-a spus ca ma costa 2000 euro,este normal ca eu sa-i achit toata ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minori, plata avocat Elenap78 Elenap78 Salut . Daca am avut avocat la proces de divort si incredintare minorii si doresc s-a fac apel la hotararea luata , trebuie s-a platesc din nou avocatul pana ... (vezi toată discuția)