avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizia de pensie nu coincide cu Hotararea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizia de pensie nu coincide cu Hotararea judecatoreasca

Buna ziua ,
Am castigat procesul cu Casa de pensii.Casa de pensii a emis o noua decizie de pensie.Citind mai atent am observat ca data la care trebuie sa-mi dea din urma niste diferente rezultate din marirea cuantumului pensiei nu coincide cu data stabilita prin Hotararea judecatoreasca ( de fapt data la care am iesit la pensie inscrisa in prima decizie de pensie) in sensul ca este o data cu noua luni mai tarziu decat cea stabilita de instanta.Probabil ca dintr-o eroare de redactare cei de la Casa de pensii au trecut data stabilita printr-o alta decizie de pensie ulterioara primei decizii de pensie.Ce pot sa mai fac in aceasta situatie stiind ca termenul de contestare a deciziei a fost depasit ?( De fapt eu nu contest cuantumul pensiei , am observat o eroare de data a aplicarii noii decizii
, eroare care inseamna aproximativ 1000 de lei)
Cu respect,
eugen2011
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 12:00, 26 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Eu m-as adresa prima data, Casei de Pensii aratand ca nu a respectat intocmai ceea ce scrie in hotarare.Vedeti ce raspuns primiti si cum motiveaza Casa de Pensii. Probabil ca va sesiza ca a gresit si veti primi diferenta.
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2017
ContSters429609, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de pensie danydutica danydutica mama mea a depus dosarul de pensie limita de varsta ,stiind si dupa calculele contabilei de la locul de munca ,ca are o vechime de 24 ani ,dar azi a primit ... (vezi toată discuția)
Valoare aberanta / eronata taxa judiciara de timbru eugen82 eugen82 Sint in recurs pe vechiul cod procedura si legea taxelor cea veche din 1997. Am primit mai demult citatia , dar stiam termenul din ecris si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Revizuire decizie pensionare Pitesti Pitesti La inceputul lunii august, am primit de la Casa de pensii o decizie de REVIZUIRE a dosarului de pensionare (sunt in pensie din 2012, la inceput aniticipat si ... (vezi toată discuția)