Buna ziua ,
Am castigat procesul cu Casa de pensii.Casa de pensii a emis o noua decizie de pensie.Citind mai atent am observat ca data la care trebuie sa-mi dea din urma niste diferente rezultate din marirea cuantumului pensiei nu coincide cu data stabilita prin Hotararea judecatoreasca ( de fapt data la care am iesit la pensie inscrisa in prima decizie de pensie) in sensul ca este o data cu noua luni mai tarziu decat cea stabilita de instanta.Probabil ca dintr-o eroare de redactare cei de la Casa de pensii au trecut data stabilita printr-o alta decizie de pensie ulterioara primei decizii de pensie.Ce pot sa mai fac in aceasta situatie stiind ca termenul de contestare a deciziei a fost depasit ?( De fapt eu nu contest cuantumul pensiei , am observat o eroare de data a aplicarii noii decizii
, eroare care inseamna aproximativ 1000 de lei)
Cu respect,
eugen2011
Eu m-as adresa prima data, Casei de Pensii aratand ca nu a respectat intocmai ceea ce scrie in hotarare.Vedeti ce raspuns primiti si cum motiveaza Casa de Pensii. Probabil ca va sesiza ca a gresit si veti primi diferenta.
Decizie de pensie
danydutica
mama mea a depus dosarul de pensie limita de varsta ,stiind si dupa calculele contabilei de la locul de munca ,ca are o vechime de 24 ani ,dar azi a primit ... (vezi toată discuția)