avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca

Buna ziua,
ce pot face daca am lucrat la un angajator si am depistat ca mi-a modificat contractul de munca de la norma de 9 ore la 2 ore fara acceptul meu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:50, 26 Mai 2017
Il puteti reclama la ITM si/sau promova o actiune in instanta sau sa depuneti o sesizare la Politie/Parchet daca vi s-a falsificat semnatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face?!! El40la El40la Buna,! Am semnat un CMI cu fracție norma de 4ore dar lucram 14 ore,(pot dovedi) Se mai poate face ceva? (vezi toată discuția)
Contract individual de munca... beaurevers beaurevers Buna ziua, am si eu doua probleme cu Contractul individual de munca care a fost inregistrat din data de 01-09-2006...1. la durata muncii este scris 2 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura intrerupere contract de munca ratonu ratat ratonu ratat Buna ziua, Voi incerca sa fiu cat mai concis: Dupa 12 ani in care mama mea a lucrat in cadrul unei firme de paza mi-a relatat comportamentul angajatorilor ... (vezi toată discuția)