avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume dupa nunta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume dupa nunta

Buna ziua! Am si eu o intrebare avem nunta anul acesta. Iar la 3 zile dupa nunta vrem sa plecam in alta tara. Acum nu stim cum sa procedam. Daca imi fac pasaport e valabil pana ne intorcem vrem sa stam cam 7 zile. Ca am inteles ca se pot face buletinele si pe loc dar daca nu e gata in 3 zile pana plecam. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:18, 28 Mai 2017
Cum sa se faca buletine pe loc? Nu am auzit de asa ceva. Cel mai bine este sa va faceti un pasaport pe baza caruia sa parasiti tara pentru a pleca in luna de miere. Buletinul taiat oricum ramane la dvs. pana cand depuneti actele in vederea obtinerii unei noi carti de identitate pe noul nume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce nume trebuie eliberate documentele dupa casatorie dar inainte de actualizare buletin? Gabby26 Gabby26 Am incercat sa fiu clar din titlu.... Mai exact, salariata tocmai s-a casatorit si a luat numele sotului. Mi-a formulat cerere pentru eliberarea unor ... (vezi toată discuția)
Luna de miere cu pasaportul vechi Mrc11 Mrc11 Am nunta pe 18 August, plecam in luna de miere pe 21 August in Turcia, vom face cununia civila pe 9 August. Pot merge in Turcia cu pasaportul valabil dar cu ... (vezi toată discuția)
Plec în luna de miere imediat după căsătorie dar vreau să rezerv biletele de acum. ce opțiuni am în privința actelor, ținând cont de faptul că îmi schimb numele? Mihaela12341 Mihaela12341 Ma casatoresc in aprilie iar in luna de miere mergem in Thailanda. Problema este ca trebuie sa luam biletele acum. Cand ajungem in Thailanda trebuie sa ne ... (vezi toată discuția)