avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Plec în luna de miere imediat după căsătorie dar ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Plec în luna de miere imediat după căsătorie dar vreau să rezerv biletele de acum. Ce opțiuni am în privința actelor, ținând cont de faptul că îmi schimb numele?

Ma casatoresc in aprilie iar in luna de miere mergem in Thailanda. Problema este ca trebuie sa luam biletele acum. Cand ajungem in Thailanda trebuie sa ne facem Visa-on-arrival. Ce optiuni am ?Daca imi schimb buletinul si pasaportul nu ? Pot calatori cu pasaportul pe numele vechi?Mergem in luna de miere chiar dupa nunta si stam 2 saptamani,
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mihaela12341 , utilizator 22:13, 27 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca luati biletele acum pe numele dvs,, calatoriti cu pasaportul pe care il aveti acum, pe numele actual. Asigurati-va ca pasaportul dvs indeplineste conditiile de calatorie in Thailanda.
Multumesc , pt visa am inteles ca trebuie sa am pasaport valabil cel putin 6 luni din data cand ajung in thailanda. Intrebarea este pe fisa pt visa sa trec numele din pasaport ?Daca imi cere buletnul cu alt nume ? Sa duc copie dupa certificatul de casatorie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, calatoriti cu pasaportul, nu cu buletinul ( pe care vi-l taie la casatorie) si nici cu certificatul de casatorie.
de ce sa taie buletinul?
da

Alte discuții în legătură

Procedura iesire din tara dupa casatorie IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc in ctombrie, si as vrea in august sa imi rezerv bilete pentru concediu pentru imediat dupa nunta.Am intrebat la Evidenta ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu pasaportul pe numele vechi andreea.p andreea.p Buna ziua! Am cumparat biletele de avion pentru luna de miere folosind numele de domnisoara. Problema este ca aceasta calatorie va avea loc la 2 luni dupa ... (vezi toată discuția)