avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua - poprire conturi SRL pentru datoriile ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua - poprire conturi SRL pentru datoriile persoanei fizice

Daca pe persoana fizica sunt executat silit si intre timp am deschis un srl..imi pot opri conturile la firmă?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:12, 29 Mai 2017
Daca aveti parti de interes in firma respectiva, vi se pot sechestra partile respective si ulterior, chiar valorifica.
Imi cer scuze dar nu inteleg
Am un autoturism pe firmă si sediul social este la părinți la aceeași adresă din buletin...Astept un raspuns multumesc..
Daca nu intelegeti nu este nicio problema, inseamna ca este vina mea pentru ca nu am fost suficient de explicit. Legea s-a modificat din 2015 si in ziua de astazi creditorii asociatului pot popri, în timpul duratei societăţii, părţile ce s-ar cuveni asociaţilor prin lichidare sau pot sechestra şi vinde acţiunile ori părţile sociale ale debitorului lor. Cu alte cuvinte, executorul va sechestreaza partile sociale, se face notarea la Registrul comertului in vederea indisponibilizarii (adica sa nu le puteti instraina) si apoi se procedeaza la valorificarea acestora. Dreptul asupra partilor sociale confera si dreptul asupra patrimoniului firmei dvs, patrimoniu in care intra calculatorul, imprimanta, biroul, autovehiculul, masini, aparate si ce mai aveti dvs la firma. Intelegeti acum? Nu este o practica prea bogata in acest sens, dar astfel de cazuri exista.
Cam cit dureaza sa se intimple asa ceva?
Ce pasi trebuie sa faca executorul?

Alte discuții în legătură

Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)
Licitatii de vanzare la executea silita hng hng Intr-un dosar de executare silita, as dori sa stiu cate publicatii de vanzare pot avea loc? Sunt limitate numarul de licitatii? Daca nu se prezinta nimeni la ... (vezi toată discuția)
Contestator intr-un dosar de executare silita razvan225 razvan225 Buna ziua, Am cumparat o masina in luna martie pe care nu am inmatriculat-o inca, si am aflat de la fostul proprietar (am vazut si somatia) sau inceput ... (vezi toată discuția)