avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua - poprire conturi SRL pentru datoriile ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua - poprire conturi SRL pentru datoriile persoanei fizice

Daca pe persoana fizica sunt executat silit si intre timp am deschis un srl..imi pot opri conturile la firmă?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:12, 29 Mai 2017
Daca sunt identificate partile de interes, sechestrarea si indisponibilizarea se poate face rapid, adica si in 1-2 zile, apoi urmeaza procedura obisnuita, cu termenul de 15 zile pentru plata sumelor datorate, iar in caz de neplata se procedeaza la valorificarea acestora, daca se poate in mod amiabil, daca nu, vanzarea se face de catre executorul judecatoresc prin licitatie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)
Licitatii de vanzare la executea silita hng hng Intr-un dosar de executare silita, as dori sa stiu cate publicatii de vanzare pot avea loc? Sunt limitate numarul de licitatii? Daca nu se prezinta nimeni la ... (vezi toată discuția)
Contestator intr-un dosar de executare silita razvan225 razvan225 Buna ziua, Am cumparat o masina in luna martie pe care nu am inmatriculat-o inca, si am aflat de la fostul proprietar (am vazut si somatia) sau inceput ... (vezi toată discuția)