avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Rog sa mi raspunda si mie cineva - drepturi gravida
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Rog sa mi raspunda si mie cineva - drepturi gravida

Am lucrat timp de un an jumatate dupa care am intrerupt timp de trei saptamani iar dupa care m am reangajat din nou in acelasi loc de munca doar ca mi sa refacut din nou contractul de munca iar dupa o luna jumatate am aflat ca am ramas insarcinata as dori sa stiu daca pot beneficia si eu de prenatal
Cel mai recent răspuns: Veronikka , utilizator 09:11, 28 Mai 2017
Da,stagiul de cotizare necesar este de 12 luni in ultimele 24 anterioare nasterii copilului.
Stagiul de cotizare pentru a beneficia de concediu de maternitate - prenatal sau postanatal - este de o lună realizată în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul.

@ Veronikka

In speta, puteti beneficia de concediu de maternitate - prenatala /postnatal.
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil andreea124 andreea124 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt insarcinata in luna a-5-a, in ultimii doi ani am lucrat pe contract de drepturi de autor, iar firma la care ... (vezi toată discuția)
Pot lua pre/postnatal si ccc? AndreeaGeorgiana2019 AndreeaGeorgiana2019 Buna ziua! Am fost in CCC pana la 2 ani pana in iunie 2020 (copilul a implinit 2 ani in iulie 2020). Am aflat ca sunt din nou insarcinata si din iunie 2020 ... (vezi toată discuția)
Prenatal și concediu creștere copil Kane-sm4u Kane-sm4u Dacă în ultimi 2 ani am 15 luni lucrate pot obține prenatal chiar dacă am 2 luni întrerupte anul trecut (vezi toată discuția)