avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Îngrădire acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Îngrădire acces

Buna ziua, Locuim dintr-un ansamblu format din 8 asociații de proprietari aflate la același număr. Se dorește închiderea curții interioare dar se poate face protejând doar 6 cele 8 blocuri. Suntem obligați si cei din cele 2 blocuri sa participam la cheltuielile de închidere? Este posibil sa ni se îngrădească accesul in curte in situația in care nu participam la cheltuieli?

Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:59, 29 Mai 2017
Daca e comuna curtea ar trebui sa participe toti coproprietarii. Depinde de situatia juridica, dar si de cum anume se inteleg asociatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie lucrari fatada andrewculda andrewculda As dori sa stiu daca sunt obligat sa contribui la plata lucrarilor de refacere a fatadei unei cladiri, daca sunt co-locatar in curte comuna (fac parte din ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga asociatia de proprietari sa platesc poarta de acces in curte? tuntila tuntila buna ziua. am si eu niste intrebari legate de drepturile asociatiilor de proprietari de a ma obliga sa platesc pt. o poarta de acces in curtea ... (vezi toată discuția)
Mai este legală o asociație care a fost înființată în 1997 ca un singur condominiu, cu toate că e formată din 458 de proprietari ce locuiesc în 9 blocuri și 28 de scări ? flory_mr flory_mr În aproape orice articol din Legea nr. 196/2018 Condominiul și Proprietatea Comună se referă (se aplică în listele de plată lunare) doar pentru maxim ... (vezi toată discuția)