avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere a copilului

Bună ziua! Întrebarea mea este : dacă nu am un an împlinit de când lucrez si îmi iau concediu medical mai pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului?
Cel mai recent răspuns: IonelaLucas , utilizator 16:00, 28 Mai 2017
Da. Perioada de concediu medical se ia in calcul pentru indemnizatia pentru cresterea copilului.
Mulțumesc pentru răspuns, o zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Christiana30 Christiana30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Ma aflu in concediu crestere copil si am ales initial varianta de indemnizatie pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului ioanaiacobas ioanaiacobas Buna ziua Eu sunt in concediu de crestere a copilului, dar doresc sa imi reiau activitatea incepand cu 1.01.2013. In acest caz beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Cic 2 ani Vioreld Vioreld Buna ziua. Imi puteti spune unde gasesc detalii despre cum se completeaza adeverinta pentru o persoana care intra in concediu crstere copil. Multumesc. (vezi toată discuția)