avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum poate afecta creditul contul?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum poate afecta creditul contul?

buna ziua.ma puteti ajuta cu o ne lamurire?am facut anul trecut un inprumut la provident .si nu am reusit sa o platesc de cirand am deschis un cont in euro la banca bt.oare este posibil sa ami blocheze bani ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:46, 29 Mai 2017
Da, un executor judecătoresc poate să vă blocheze contul cu scopul să-și recupereze creditorul banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea de catre executor a diurnei...??? rogosz_radu rogosz_radu am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!ieri 01.01.2022 am primit o veste "minunată" de la ... Lauramoro Lauramoro Bună ziua!Ieri 01.01.2022 am primit o veste \"minunată\" de la ING Bank!!!Mâine voi suna și le voi cere cont, dar aș vrea să știu dacă au mai avut și ... (vezi toată discuția)
Provident Mihaela.Dan Mihaela.Dan Am facut un împrumut la provident in luna septembrie 2012..nu am mai putut achita si m.au dat catre o firma de recuperare ultimo portofolio iar acestia la ... (vezi toată discuția)