avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea fondului funciar -retrocedare pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea fondului funciar -retrocedare pamant

Conform Leg.nr,18/1991, ale Legiinr.169/1997 si ale Legii nr.1/2000 cu modificarile ulterioare am primit o parte din pamantul mostenit de la parintii decedati.
Am gasit in Arhiva Nationala un act care atesta ca parintii mai aveau 10 ha de pamant.. As vrea sa stiu daca mai pot face cerere pentru retrocedarea celor 10 ha de pamant si ce se intampla cu restul de pamnt care nu a fost retrocedat in baza legilor in vigoare .
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ellamoise , utilizator 08:28, 12 Iunie 2017
Nu mai sunteti in termen sa formulati cerere de reconstituire a dreptului de proprietate. Ultimul termen a fost cel dat in baza legii 247/2005 si anume 30.11.2005.
Multumesc pentru raspuns!
As vrea sa stiu daca pot sa solicit reconstituirea in integrum a dreptului de proprietate asupra terenului agricol (avand in vedere ca, conf.Legii fondului funciar s-a restituit doar o parte din terenul agricol).
- Este un act normativ care imi permite sa solicit reconstituirea in integrum acum; care este acest act si pana cand am dreptul sa solicit ...
Multumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconsituire in integrum a dreptului de proprietate ellamoise ellamoise As vrea sa stiu daca pot sa solicit reconstituirea in integrum a dreptului de proprietate asupra terenului agricol (avand in vedere ca, conf.Legii fondului ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta titlu proprietate emil6702 emil6702 Buna seara! Sunt amenintat ca voi fi chemat in judecata de un alt mostenitor pt declararea nulitatii absolute a titlului de proprietate deoarece mama mea nu ... (vezi toată discuția)
Cere pe fond funciar. ContSters118550 ContSters118550 am facut cerere la L. 18/91 prin care am solicitat intreaga suprafata de teren si locuinta , preluate de statul comunist abuziv, dar s-a constituit numai 10 ... (vezi toată discuția)