avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reconsituire in integrum a dreptului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reconsituire in integrum a dreptului de proprietate

As vrea sa stiu daca pot sa solicit reconstituirea in integrum a dreptului de proprietate asupra terenului agricol (avand in vedere ca, conf.Legii fondului funciar
s-a restituit doar o parte din terenul agricol).
- Este un act normativ care imi permite sa solicit reconstituirea in integrum acum; care este acest act si pana cand am dreptul sa solicit ...
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:14, 13 Iunie 2017
In opinia mea nu mai sunteti in termenul legal de recosntituire prevazut de Legea nr.18/1991privind fondul funciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea fondului funciar -retrocedare pamant ellamoise ellamoise Conform Leg.nr,18/1991, ale Legiinr.169/1997 si ale Legii nr.1/2000 cu modificarile ulterioare am primit o parte din pamantul mostenit de la parintii ... (vezi toată discuția)
Fond funciar rarev2005 rarev2005 Am si eu problema...daca ma puteti ajuta... Bunicul meu este mostenitor al unui teren in Voluntari....impreuna cu fratelel sau....Fratele sau a facut cerere ... (vezi toată discuția)
Competenta: anularea titlului de proprietate Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu i intrebare, daca poate sa ma ajute cineva: Pentru a solicita anularea unui titlu de proprietate eliberat de Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)