avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru+intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru+intabulare

Buna ziua,
Am dezbatut succesiunea dupa tatal mru ca unic mostenitor.
Pot sa demarez cadsatrul si intabularea daca am de plata 7 000 lei impozit pe casa si teren. OCPI nu imi va respinge intabularea pt neplata impozitului restant de vreo 12 ani? Am inteles ca cei de OCPI sunt foarte stricti cu datoriile la stat.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Afectare succesiune prin neplata impozitelor. bunicii mei, părinții ... DanPopescu1980 DanPopescu1980 Afectare succesiune prin neplata impozitelor. Bunicii mei, părinții tatălui meu, mi au oferit printr un contract de întreținere jumătate din casa lor ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)
De ce succesiunea facuta prin judecatorie nu e atat de credibila ca aceea de la notariat ContSters322195 ContSters322195 Zona din care provin este Gorj, unde se extrage carbunele. Din cauza cautarilor de carbune, cariera a negociat cu oamenii privind terenurile si casele aflate ... (vezi toată discuția)