avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

Buna ziua am o speta destul de ciudata : O persoana are 12 luni de cotizatie dar datorita faptului ca in lunile cand nu sunt 160 de ore lucratoare(datorita sarbatorilor legale) AJOFM nu vrea sa-i primeasca dosarul.Ce putem face?! In celelalte luni are chiar mai mult .
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 29 Mai 2017
Fie sesizati ANOFM-ul/Ministerul Muncii foruri superioare AJOFM-ului , fie se promoveaza o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract demunca, respectat sau nu? ganciumonica ganciumonica in contractul de munca semnat se specifica: 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana, dar se lucreaza 12 cu 36 fara sa se tina cont de repaosul saptamanal sau de ... (vezi toată discuția)
Ref. dosar somaj nracolta nracolta Dosar somaj pentru angajat cu 4 ore (din 2011), complectat cu toate actele necesare (inclusiv adeverinta model 2014 complectata pe ultimele 12 luni) respins ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului piti75 piti75 am lucrat la o firma 6 luni si nu am primit salariu nu am semnat nici un stat de plata Am facut plîngere la itm si dupa ce am asteptat 45 zile calendaristice ... (vezi toată discuția)