avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea evictiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea evictiunii

Buna ziua! Am cumparat de curand o casa batraneasca.La prima vedere am constatat ca tencuiala pe exterior este cazuta de la brau in jos,iar la interior tencuiala este mai sensibila,daca o atingi mai tare,cade.Dar,la putin timp,am vazut intr-o camera ca tavanul are pe o portiune o "burta" din fisura careia,atinsa,curge tencuiala.Am aflat de la cel care a pus tabla pe casa ca a plouat in camera dupa ce a montat tabla,iar apoi a reparat acoperisul,acum fiind ok.Nu am stiut la cumparare aceste probleme.Vreau sa aflu daca la reparatiile care trebuie sa le fac se aplica legea evictiunii,tinand cont ca de problema cu tavanul nu am stiut de la inceput.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Imi ploua in casa fedeles fedeles Buna ziua,in martie am cumparat o casa la curte ,toate bune si frumoase.Dupa ploaia de aseara am constatat ca se prelinge apa prin tabla pe marea suprafata a ... (vezi toată discuția)
Lucrare distrigaz sant, trafic greu in zona, fisurat tavane si cazut un tavan cristianv23 cristianv23 Buna seara, Distrigaz a efectuat o lucrare de sapaturi in apropierea casei mele si a lasat-o in stadiu nefinalizat cateva zile fiind acoperita cu 2 table ... (vezi toată discuția)
Reparare acoperis bloc isa81 isa81 Buna ziua, am cumparat un apartament la etajul 4/4 in 2013, iar in acest an, in urma unei ploi s-a udat o portiune de tavan si chiar a inceput sa picure apa ... (vezi toată discuția)