avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... o singura notificare pentru doi-2 contracte- pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

o singura notificare pentru doi-2 contracte- pe aceeasi adresa

Buna ziua,
Ati avea bunavointa sa-mi spuneti daca as putea sa trimit o singura notificare prin executor, ptr. 2 frati ce locuiesc la aceeasi adresa. Am cate un contract cu fiecare in parte si doresc sa-i chem la notar. Sau trebuie pentru fiecare cate o notificare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: burebista , utilizator 12:37, 29 Mai 2017
Nu, cate o notificare ptr.fiecare contract in parte.
Va multumesc. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fratele meu refuză să dezbatem succesiunea după mama. pot să dezbat doar pe partea care îmi revine? rycy rycy Bună ziua ! Mama noastra a decedat acum 5 ani și fratele meu refuză sistematic să dezbatem succesiunea el locuind în apartamentul lăsat moștenire de ... (vezi toată discuția)
Somatia de evacuare a unui imobil se trimite si la adresa imobilului ce urmeaza a fi evacuat? district district Casa fiului meu a fost vanduta la licitatie.Fiul este plecat din tara de peste 5 ani. Executorul a trimis o somatie de evacuare a casei si maine va veni ptr ... (vezi toată discuția)
Interpretare ged ged Rog sa-mi spuneti daca termenul notificare implica juridic existenta unui document scris. Este posibila efectuarea orala a notificarii ? (vezi toată discuția)