Buna ziua,
Va sunt anticipat recunoscatoare pentru orice informatie privind problema cu care ma confrunt.
Locuiesc la etajul 3 intr-un imobil cu 3 etaje si 4 apartamente( un apartament pe etaj) fara Asociatie de proprietari.Blocul are instalatia de apa prin apartamente(teava principala de alimentare) pe care sunt montati robineti in fiecare apartament astfel incat apa poate fi oprita tuturor apartamentelor care se afla deasupra. Apa poate fi oprita si din robineti exteriori la care au acess toti locatarii.
Locatarul de la parter si et 1 acuza infiltratii de apa in apartamentele lor. Descopera ca infiltratiile se datoreaza unei tevi sparte din apartamentul de la et 2. Vecinul de la et 2, intr-un etern conflict cu vecinul de la parter, refuza initial sa faca reparatia.
Vecinul de la parter inchide in replica apa in imobil 3 zile si dupa o disputa indelungata locatarul de la et 2 face reparatia dar imi inchide, intr-un acces de furie absurda, apa permanent din robinetul din apartamentul lui fara nicio justificare si pe cea a vecinilor de la et 1 si 2 din robinetii exteriori de mai multe ori pe zi.
Timp de doua saptamani nu-mi raspunde la mesaje, telefoane si sunt nevoita sa-mi parasesc apartamentul impreuna cu familia mea. Politia sustine ca nu poate face nimic si ca nu pot rezolva problema decat in urma unui proces. Ar putea dura multe luni si nu ma pot lipsi de casa in acest timp. Va multumesc, orice sfat e binevenit!
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Politia nu are competenta sa solutioneze astfel de spete
Desfasurati demersuri pentru a executa instalatie generala cu racorduri si vane acces individuale-indepartand accesul tertilor la instalatia individuala
Desfasurati demersuri pentru infiintare asociatie de proprietari care poate prelua responsabilitatea executarii instalatiei parte comuna pana la T-urile de bransament individual