avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit amenda pe ceva ce nu am facut, cum contestez?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit amenda pe ceva ce nu am facut, cum contestez?

Am primit o informare ca in urma de 4 luni a avut parte o interventie medicala, si trebuie sa platesc suma respectiva prezenta pe aviz.
Am cerut documentele doveditoare afara crezund ca nu exista si e doar o neintelegere, dar documentatiile erau facute, cu semnatura altuia pe numele meu!
Cum contestez ?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:34, 29 Mai 2017
Refuzati plata si, daca se trece la executarea silita faceti contestatie la executarea silita.
Ati pierdut cartea de identitate in ultima perioada?

Despre ce fel de interventie medicala este vorba, interventie chirurgicala sau tratament?

Unde s-a intamplat ce relatati, In ROmania sau in alta tara?

Sesizati in scris unitatea medicala ca nu ati suferit nicio interventie medicala si depuneti plangere la politie in ambele variante.

Aveti medic de familie care sa confirme ca nu suferiti de boala la care se face referire?
Sfatul meu ar fi sa le transmiteti o adresa prin care sa le comunicati ca este o eroare si dvs. nu ati beneficiat de nicio interventie medicala. Totodata puteti sesiza si Politia, avand in vedere ca sunt anumite documente in care apar datele dvs. de identificare, dar nu este semnatura dvs.. Daca se ajunge la contestatie este posibil sa rezolvati mai greu problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident la locul de munca persoana neangajata MadiF MadiF Tatal meu a avut un accident la locul de munca, insa nu era angajat, era vorba ca il va angaja din luna august. Problema este ca el a cazut de pe o scara de la ... (vezi toată discuția)
Operatie nereusita!!! DOTZ DOTZ Buna ziua! Am si eu o problema! Am suferit o interventie chirurgicala la unul dintre ochi, iar operatia nu a reusit, vad la fel ca inainte poate chiar putin ... (vezi toată discuția)
Problemă cu o asigurare privată de sănătate pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti (Găsiți un rezumat al postului la final) Acum doi ani am încheiat o asigurare privată de sănătate pentru că m-am gândit că, trăind în România, nu ... (vezi toată discuția)