avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcere din ICC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcere din ICC

Buna ziua! Am o prietena intoarsa din CIC la vechiul loc de munca, incepand cu data de 1 aprilie. La intoarcere i s-a schimbat functia din coordonator in sef birou, iar in contractul de munca acum are perioada de proba de 90 de zile. Angajatorul are dreptul sa incheie contractul de munca dupa perioada de proba, tinand cont ca este intoarsa din CIC? Daca da, se suspenda primirea stimulentului de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului?

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie 2013 pentru cic 3 ani probleme medicale robermar robermar Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele: beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la varsta de 3 ani pt probleme medicale. Copilul implineste 2 ani in 6 ... (vezi toată discuția)
Revenire cic, stimulent Dana87G Dana87G Angajatorul, la revenire din concediul de crestere copil 2 ani, este obligat sa ma primeasca pe aceeasi functie timp de 6luni sau de 12luni cat primesc ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ionutdediu ionutdediu Sotia mea a optat sa-si ia concediul pentru cresterea copilului pana la varsta de 1 an. Copilul implineste 1 an pe data de 29 mai. Daca am inteles bine, ... (vezi toată discuția)