avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... anl
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

anl

Buna seara
sunt chiriaș intrun bloc ANL.doresc sa inchid balconul cu jaluzele din plastic(rulouri).Am nevoie de autorizatie de constructie?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: dritaS , utilizator 06:44, 30 Mai 2017
Balconul nu se inchide cu rulouri,eventual se poate reduce efectul si accesul luminii prin instalarea de rulouri/jaluzele orizontale sau verticale
Pentru instalare jaluzele/rulouri nu este necesara autorizatie de constructie decat in eventualitatea in care intentionati instalarea acestora pe exteriorul imobilului-varianta care nu va fi agreata de catre primarie deoarece genereaza schimbarea aspectului partii comune din condominiu
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Peretele dintre un dormitor si un balcon deschis este perete ... madalin75 madalin75 peretele dintre un dormitor si un balcon deschis este perete comun,apartine de fatada blocului?ca sa montez o jaluzea pe fereastra care da in balcon este ... (vezi toată discuția)
Mi-am montat rulouri de plastic pentru protecția balconului dar administrația blocului îmi cere să le dau jos. este aceasta o îngrădire a dreptului de a dispune de proprietate? Ana Curca Ana Curca Mi-am inchis balconul (destul de mare) cu rulouri transparente din plastic tratate UV, pentu a ma proteja de vremea rea (vant si zapada) pe perioada iernii, ... (vezi toată discuția)
Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)