avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pierdut doi ani de scoala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pierdut doi ani de scoala

Buna ziua

cu o intrebare ma adresez dumneavastra aici.Am o cunostinta care a pierdut 2 ani de scoala gimnaziala mai precis trebuia sa fie in clasa a 8-a acuma si este de abia in clasa a 6-a din motive familiare/financiare.

Ce puteti sa imi sugerati sa il ajut in conditiile date? Mai poate recupera cumva acesti ani de scoala sau macar una ar fi foarte bine.

Va multumesc anticipat raspunsurile dvs. O zi minunata va doresc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:17, 30 Mai 2017
In anumite conditii, poate face doi ani intr-unul. Din ce immi amintesc insa, nu se poate comasa un an final. Asadar, putea face clasa a sasea si a saptea. Daca termina a sasea acum, e cam tarziu.
Dirigintele nu l-a ajutat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata!! vă rog sa mă ajutati asa cum ati facut o de ... mihaidavid mihaidavid Buna dimineata!! Vă rog sa mă ajutati asa cum ati facut o de fiecare dată cand v-am rugat! Copilul meu este elev la un liceu din Bucuresti. De ceva timp, ... (vezi toată discuția)
Cursuri contabilitate ContSters116965 ContSters116965 Buna, As vrea sa fac cursurile de contabil asistent gestiune la nivelul III de calificare dar am o problema:am terminat numai invatamantul minim ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 ... andreea 19 19 andreea 19 19 Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 săptămâni de greva in care profesorul de fizica a revenit la școala nu a vrut să-l asculte ... (vezi toată discuția)