avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... zilieri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

zilieri

O persoana aflata in concediu de crestere a copilului poate realiza venituri???Poate lucra ocazional ca zilier?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 30 Mai 2017
Poate realiza venituri supuse impozitului pe venit de maxim 3699 lei/an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Valentina_dum Valentina_dum Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu o informație. Sunt angajata la o instituție, iar in paralel dețin o întreprindere familială (eu sunt titularul) și ... (vezi toată discuția)
Este afectata indemnizatia de crestere copil daca am un ii in activitate? ViitoareMamica ViitoareMamica Buna ziua Am un II la care platesc impozit la norma de venit formular 221 cu cod caen agricol, productie, pe care nu il pot suspenda. Eu platesc toate taxele ... (vezi toată discuția)
Cumulare indemnizatie crestere copil cu alte venituri miri_miriana miri_miriana Se pot cumula indemnizatia crestere copil cu alte venituri? De ex cu o remuneratie part time! (vezi toată discuția)