avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reziliere contract ADP6
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reziliere contract ADP6

Buna ziua,

Saptamana trecuta am primit instiintare de la ADP sector 6 ca mi-au reziliat contractul de inchirie pentru parcare din motive de neplata incepand cu 12 mai.

Plata pentru anul 2016 a fost facuta in feb 2016, pentru anul 2017 undeva in intervalul 15-19 mai, si nu am sesizat ca impozitul era mai mic , echivalentul pentru primul trimiestru, locul de parcare fiind deja scos de la impozit.

Instiintarea am primit-o saptamana trecuta , prin posta cu scrisoare recomandata si am ridicat-o sambata 27 mai.

Este normal sa se intample asa ?
Din ce am citit pe net , pentru anul 2017 termenul de plata al taxelor pentru institutiile locale este de 30 iunie , nu 31 martie precum anul trecut.

Multumesc si astept o opinie,
Daniel

Cel mai recent răspuns: dan27gan , utilizator 12:45, 30 Mai 2017
Prin prezenta va comunicam ca , in conformitate cu prevederile art. 10 lit. d) coroborate cu prevederile din art 11 lit a) din HCGMB nr 124/2008 ...
atat ca in articolele mentionate nu este mentionat termenul limita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu exista loc de parcare marcat , nu putem cumpara dar primesc somatie de parcare neregulamentara emanuela_ab emanuela_ab buna seara , am gasit eu aici in site ce fac daca primesc amenda pentru parcare pe loc platit , dar nu stiu ce pot face daca acest loc nu e marcat , fiind ... (vezi toată discuția)
Parcari de resedinta Ion Florea Ion Florea Va prezint cazul meu: am avut contract cu ADP in 2009 pe un loc de parcare de resedinta aferent blocului in care locuiesc. Am autoturism si am avut de cand ... (vezi toată discuția)
Contract pentru inchiriere loc parcare reziliat danidiaconu danidiaconu Buna ziua, Am primit de la ADP SECT.6 o adresa prin care sunt instiintata ca mi s-a reziliat contractul pentru locul de parcare incepand cu data de ... (vezi toată discuția)