avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... operare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

operare Revisal

Buna ziua, am urmatoarea situatie: salariat cu perioada indelungata de medical, a prezentat certificat medical pana la data de 20 Mai, urmeaza sa imi aduca decizia asupra capacitatii de munca (posibil gr III), cu ce data inceteaza contractul de munca? cum operez Revisal? E corect sa inceteze incepand cu urmatoarea zi in care este descoperit si sa transmit la data luarii la cunostinta , respectiv la data prezentarii deciziei asupra capacitatii de munca?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:13, 30 Mai 2017
C.i.m. nu inceteaza de drept decat la data comunicarii deciziei de pensionare de gradul III de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim de drept lilianan lilianan Buna ziua, in cazul in care salariatul aduce decizia asupra capacitatii de munca gr. II mai tarziu de data ultimei zile de medical? cu ce data inceteaza ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala hogye lavinia hogye lavinia Ce pasi trebuie sa intreprinda o societate dupa ce primeste de la angajat decizia medicala de incapaciate de munca ? (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare RuxandraLarisa RuxandraLarisa Am primit azi o decizie de pensionare pe caz de boala, invaliditate gr 3 din data de 10.10.2017. Cu ce data fac incetarea contractului angajatului?Cu azi, data ... (vezi toată discuția)