avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare Cim de drept
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare Cim de drept

Buna ziua, in cazul in care salariatul aduce decizia asupra capacitatii de munca gr. II mai tarziu de data ultimei zile de medical? cu ce data inceteaza contractul? cu ce data transmit Revisalul?
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:19, 3 August 2018
Contractul individual de munca existent inceteaza de drept la data comunicarii deciziei medicale asupra capacitatii de munca in cazul invaliditatii de gradul I sau II.

Data incetarii c.i.m. = data transmiterii in REVISAL.
....si zilele descoperite cum le consider? multumesc
In CFS sau in CO ori absent nemotivat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operare revisal lilianan lilianan Buna ziua, am urmatoarea situatie: salariat cu perioada indelungata de medical, a prezentat certificat medical pana la data de 20 Mai, urmeaza sa imi aduca ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim pt pensionare cata8 cata8 Am si eu o problema: in data de 27.05.2015 am primit o decizie de pensionare pe caz de boala din data de 19.05.2015, iar respectivul salariat are si un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. avem un salariat care este in concediu medical de ... cristina_huszarr cristina_huszarr buna ziua. avem un salariat care este in concediu medical de 18 luni (pt.neoplazie) pana la data de 31.08.2022 cand are ultima zi de cm. a primit deja decizia ... (vezi toată discuția)