Sunt angajat intr-o firma de asigurari de un an si 2 luni si nici acum nu am primit contractul de munca. Am inteles ca se face in trei exemplare, un exemplar ramane la ei, un exemplar se duce la ITM si unul imi revine mie. Cand am intrebat de contract, mi s-a spus ca o sa-mi trimita o copie pe mail. In momentul de fata nici macar copia de pe mail nu o am. Ce pot face in situatia asta?? Astept raspuns. Multumesc.
1. Solicitati angajatorului in scris, cu nr de inregistrare, punerea la dispozitie a unui exemplar din CIM. Amintiti-i ca este obligatia sa sa incheie CIM in forma scrisa si sa va puna la dispozitie un ex. original
2. Mergeti la ITM de care apartineti si intrebati inspectorul care se ocupa de firma dvs daca are inregistrat un CIM pe numele dvs.
In momentul de fata sunt intr-un mic conflict cu angajatorul. Am postat aceasta problema si aici pe forum www.avocatnet.ro/content/for... .
Dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac? Astept raspuns. Multumesc mult.
Sleipnir23:
Reveniti la www.avocatnet.ro/con ... .
unde aveti toata discutia pentru ca nu o sa alerge consultantii sa va caute problema dvs.
Multumesc pentru intelegere!
Acordare somaj
Alina Ciurlea
Buna ziua,sunt angajata la o companie unde sunt doua firme.Am contract individual de munca pe ambele firme cu o norma de 4ore/zi,20 ore/saptamana pe fiecare ... (vezi toată discuția)