avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preschimbare certificat de inregistrare la ONRC din 07 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preschimbare certificat de inregistrare la ONRC din 07 07 2017

Buna ziua,

Care va fi procedura de preschimbare a certificatului de inregistrare la ONRC din 07 07 2017 ca urmare a obligaivitatii atribuirii identificatorul unic la nivel european (EUID). Se vor percepe costuri cu toate ca acestea au fost eliminate de la 01 02 2017?

Ce formular se va depune la ONRC, F12 cumva?

Se va preschimba si certificatul de inregistrare fiscala?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 16:34, 31 Mai 2017
Mai aveti putintica rabdare sa se faca 7 iulie, caci pana acum nici ei nu sunt lamuriti. Credeti ca schimbarea o sa se faca intr-o zi si nu apucati sa va incadrati in timp? Vara o sa fie lunga..
multumesc.....dar parca nu ii stiti pe cei de la ONRC.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare actele de înregistrare la registrul comerțului octav_citu octav_citu Ati publicat un articol cu acest titlu , prin care toate firmele si PFA vor trebui sa isi schimbe actele de inregistrare la ONRC. Intrebarea este: - ... (vezi toată discuția)
Vreau sa întreb dacă sa schimbat ceva nou pt firmele srl Jianu daniela Jianu daniela Sa schimbat cumva certificatul fiscal al firmelor srl .Sau trebui depuse alte acte pt a le înregistra din nou? (vezi toată discuția)
Inregistrarea vechimi in catrea de munca ? balisdanconstantin balisdanconstantin buna ziua as dori citeva lamuriri in ceea ce priveste inregistrarea vechimi in cartea de munca am lucrat in italia din 30 01 2007 /30 11 2009 , 13 03 2010 ... (vezi toată discuția)