avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Preschimbare actele de înregistrare la Registrul ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Preschimbare actele de înregistrare la Registrul Comerțului

Ati publicat un articol cu acest titlu , prin care toate firmele si PFA vor trebui sa isi schimbe actele de inregistrare la ONRC.
Intrebarea este:
- cabinetele medicale individuale functioneaza in prezent cu un act de inregistrare in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale si cu CUI dat de MFP. Ele nu sunt inregistrate in prezent in Registrul Comertului

Se aplica prevederile mentionate si pentru Cabinetele Medicale Individuale (CMI)?

Multumesc,
Octavian Citu
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:30, 31 Mai 2017
Mai aveti putintica rabdare sa se faca 7 iulie, caci pana acum nici ei nu sunt lamuriti. Credeti ca schimbarea o sa se faca intr-o zi si nu apucati sa va incadrati in timp? Vara o sa fie lunga..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare certificat de inregistrare la onrc din 07 07 2017 madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Care va fi procedura de preschimbare a certificatului de inregistrare la ONRC din 07 07 2017 ca urmare a obligaivitatii atribuirii ... (vezi toată discuția)
Pfa si veniturile din chirie emmilia emmilia Buna ziua, Un Cabinet Medical Individual care functioneaza ca un PFA are un spatiu inchiriat de la o pers fizica (diferita de detinatorul CMI-ului). Poate ... (vezi toată discuția)
Pfa sau cmi medic stomatolog Oanamalina Oanamalina Am inchiriat scaunul dintr-un cabinet stomatologic, pe perioada nedeterminata. Pot sa imi fac PFA sau doar CMI? (vezi toată discuția)