avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Exmatriculare facultate si incadrare MAI
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Exmatriculare facultate si incadrare MAI

In prezent sunt student la facultatea de drept Vasile Goldis. Nu am mers la nici un examen si acum vreau sa ma retrag. Am fost la secretariat si mi s-a spus ca se poate doar prin exmatriculare. Problema este ca eu doresc sa dau admitere la Academia de Politie iar una dintre conditiile specifice este:
Sa nu fie exmatriculat dintr-o institutie de invatamant din cauze disciplinare.

Daca platesc taxele si fac cerere de retragere iar ei ma exmatriculeaza, cum zic, poate fi vreo problema la Academie?
Cel mai recent răspuns: T3ckTon1k , utilizator 13:55, 31 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinmatriculare in anul i theo38 theo38 buna ziua, in temeiul celor de mai jos considerati ca un student care a depus cerere de retragere in 12 septebrie , in conditiile in care nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Admitere academia de politie Florin991 Florin991 Buna ziua.Vreau sa dau admiterea la academia de politie anul acesta,problema este ca am fost student la alta facultate la care nu am fost de foarte mult ... (vezi toată discuția)
Supliment la diploma selesdacian selesdacian Buna ziua !Ma confrunt cu urmatoarea problema: Nu stiu carei Facultati/universitati trebuie sa ma adresez pt a primi suplimentul la diploma! In anul 2007 am ... (vezi toată discuția)