avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diplome de meserie neridicate de la liceu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diplome de meserie neridicate de la liceu

Buna ziua, am in jur de 3 saptamani decand umblu pe la fosul liceu pe care lam terminat in 2009 cei de la luceu secretariatul au gasit diplomele neridicate de mine tot si au urmat sa se duca la timbru sec la inspectorat, acolo supriza nu sau pus timpru sec raspunsul la secretara la liceau a venit ca nu ma intereseaza pe mine si ca nu au cum sa imi elibereze diplomele ...ca sunt prea vechi. Ce este de facut imi trebuie diploma deorece plec din tara si tot ma amana
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 2 Iunie 2017
Sesizati conducerea ISJ sau Ministerul Educatiei, in aceasta privinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost la unitatea de invatamant unde am terminat ... Kojac Kojac Buna ziua, Am fost la unitatea de invatamant unde am terminat liceul.Am fost sa ridic diploma dar mi s-a spus ca nu am adus pozele in 2013 cand am terminat ... (vezi toată discuția)
Nerecunoastere diploma licenta sce76 sce76 Buna ziua.In urma unor dispute pe baza acreditarii/neacreditarii formei ID a unor facultatii din cadrul universitatii S.Haret, promotia 2009, , m-am adresat ... (vezi toată discuția)
Diploma bacalaureat a_mart a_mart Buna ziua,as dori si eu un sfat avizat ,am terminat liceul in 1991 fara promovarea examenului de bacalaureat,in 2013 ,am sustinut examenul de bacalaureat ,cu ... (vezi toată discuția)