avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, Am fost la unitatea de invatamant unde am ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, Am fost la unitatea de invatamant unde am terminat ...

Buna ziua,
Am fost la unitatea de invatamant unde am terminat liceul.Am fost sa ridic diploma dar mi s-a spus ca nu am adus pozele in 2013 cand am terminat liceul...acum astept dupa o stanta din 2013 de 6-7 luni(cand am fost la liceu mi s-a spus ca in 3-4 luni va fi gata)cum pot sa procedez sa rezolv situatia?pentru ca doamnele de la secretariat nu par prea interesate de rezolvarea problemei
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 5 Mai 2021
Puteti depune o sesizare la ISJ sau Ministerul Educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare documente liceu! liceul refuza sa imi elibereze diploma ... Adeleee31 Adeleee31 Eliberare documente liceu! Liceul refuza sa imi elibereze diploma de absolvire ( 12 clase) si foaia matricola pe baza motivului ca nu au \"secretara\". Cum ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Raspuns contestatie ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit azi raspunsul la contestatia impotriva solutiei date in petiti. Mi s-a raspuns in felul urmator > Catre : Domnul ... (vezi toată discuția)