Sunt noua ani de zile in care a fost tergiversat si plimbat un dosar in care am adus ca probe o expertiza judiciara contabila dispusa de SIF, in concluziile careia expertul a demonstrat ca intimatul a furat din contul administratiei 36000 lei. Dupa acesti noua ani de plimbari pe la diversi procurori care dadeau NUP din vari motive(ca-i batran, ca nu are antecedente, ca prejudiciul este prea mic, etc) dosarul se mai plimba in instanta pela doi judecatori care se abtin iar al treilea da soluția de mai jos.
Tip solutie: respinge plângerea
Solutia pe scurt: Disp. _______ În temeiul art.341, alin.(7), pct.2, lit. a) C.pr.pen., respinge, ca nefondată, plângerea formulată de petentul .........., în contradictoriu cu intimatul ..............., cu privire la ordonanţa nr.X din data de __________ a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului X Bucureşti. În temeiul art.275, alin.(2) C.pr.pen., obligă petentul la plata sumei de 200 lei către stat, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, ___________
Document: Încheiere finală (dezinvestire) _________
Ce-mi ramane de facut ? Prejudiciul meu a ramas, cheltuielile cu 2 avocat + expertiza judiciara contabila mi-au ramas tot mie iar delapidatorul a ramas cu banii furați. #-o #-o
Ma pot indrepta catre Avocatul Poporului impotriva acestei soluții ? Consider ca mi-au fost incalcate drepturile la o judecata corecta pentru stabilirea adevarului de catre cel ce a emis aceasta soluție.
Rolul Avocatului Poporului este de a sfatui Parlamentul si eventual a mijloci o solutie legala, acolo unde este posibil. Nefiind posibila nicio solutie legala, Avocatul Poporului nu poate mijloci in cazul dvs.