avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce soluții mai am ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ce soluții mai am ?

Sunt noua ani de zile in care a fost tergiversat si plimbat un dosar in care am adus ca probe o expertiza judiciara contabila dispusa de SIF, in concluziile careia expertul a demonstrat ca intimatul a furat din contul administratiei 36000 lei. Dupa acesti noua ani de plimbari pe la diversi procurori care dadeau NUP din vari motive(ca-i batran, ca nu are antecedente, ca prejudiciul este prea mic, etc) dosarul se mai plimba in instanta pela doi judecatori care se abtin iar al treilea da soluția de mai jos.

Tip solutie: respinge plângerea
Solutia pe scurt: Disp. _______ În temeiul art.341, alin.(7), pct.2, lit. a) C.pr.pen., respinge, ca nefondată, plângerea formulată de petentul .........., în contradictoriu cu intimatul ..............., cu privire la ordonanţa nr.X din data de __________ a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului X Bucureşti. În temeiul art.275, alin.(2) C.pr.pen., obligă petentul la plata sumei de 200 lei către stat, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, ___________
Document: Încheiere finală (dezinvestire) _________

Ce-mi ramane de facut ? Prejudiciul meu a ramas, cheltuielile cu 2 avocat + expertiza judiciara contabila mi-au ramas tot mie iar delapidatorul a ramas cu banii furați. #-o #-o

Ma pot indrepta catre Avocatul Poporului impotriva acestei soluții ? Consider ca mi-au fost incalcate drepturile la o judecata corecta pentru stabilirea adevarului de catre cel ce a emis aceasta soluție.

Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 06:11, 1 Iunie 2017
Rolul Avocatului Poporului este de a sfatui Parlamentul si eventual a mijloci o solutie legala, acolo unde este posibil. Nefiind posibila nicio solutie legala, Avocatul Poporului nu poate mijloci in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie definitiva camera preliminara Anatol2017 Anatol2017 Am ajuns la camera preliminara cu expertul pe care l-am acuzat de marturie mincinoasa. M-am reprezentat singur. Am depus o expertiza intocmita de un expert ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala Gabrielyes Gabrielyes Buna seara tuturor! Acesta fiind primul meu mesaj in forum, doresc sa salut si sa felicit membrii acestei comunitati, unde am avut de invatat foarte multe ... (vezi toată discuția)
Trebuie, sau nu, trimisa motivarea ? suparattul suparattul Buna seara! Redau de pe site; [i]Complet: 2-Cameră preliminară Tip solutie: respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge ca nefondată plîngerea ... (vezi toată discuția)