avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trebuie, sau nu, trimisa motivarea ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trebuie, sau nu, trimisa motivarea ?

Buna seara! Redau de pe site;
Complet: 2-Cameră preliminară
Tip solutie: respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge ca nefondată plîngerea formulată de petentul ...... împotriva intimatului ......... În baza art.275 al.2 Cpp obligă petentul la 100 lei cheltuieli judiciare statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi 10.02.2016.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)

Au trecut 3 luni si nu am primit motivarea. Nu au obligatia sa o trimita, sau poate trebuie sa fac cerere sa o trimita ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 09:34, 17 Mai 2016
Buna ziua!

Inainte de motivare trebuie sa primiti minuta, adica solutia pe care o gasiti si pe site, pentru a putea face apel in 10 zile. Motivarea vine ultima. Intr-adevar a trecut cam mult timp. La ce instanta e dosarul?

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie definitiva camera preliminara Anatol2017 Anatol2017 Am ajuns la camera preliminara cu expertul pe care l-am acuzat de marturie mincinoasa. M-am reprezentat singur. Am depus o expertiza intocmita de un expert ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL In urma exercitarii dreptului de a depune plangere potrivit art.340 C.p.p, , in calitate de petent ,Curtea de apel ca instanta de fond , nu numai ca a respins ... (vezi toată discuția)
Ce soluții mai am ? euprotopopescu69 euprotopopescu69 Sunt noua ani de zile in care a fost tergiversat si plimbat un dosar in care am adus ca probe o expertiza judiciara contabila dispusa de SIF, in concluziile ... (vezi toată discuția)