avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amenintat ca voi fi dat in judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amenintat ca voi fi dat in judecata

sunt amenintat de fosta iubita ca voi fii dat in judecata pe baza unor depuneri oe cardul personal a unor bani proprii .mentionez ca in perioada depunerilor ea nu avea nici un venit.
ce pot face ?poate sa faca asta?+ ca pe langa asta imi mai cere bani si ca am fost impreuna....cu amenintari ca daca nu-i dau o anume suma suna pe diverae persoane din anturajul meu (colegi munca prieteni sef)
Ultima modificare: Joi, 1 Iunie 2017
gi-jane2, moderator
Faceți o somație prin care să îi puneți în vedere să înceteze orice fel de amenințări, iar în caz contrar menționați că vă veți adresa autorităților cu o plângere penală. Dacă somația este transmisă prin avocat este cu atât mai bine, deoarece puteți să evitați comunicarea directă cu persoana care vă amenință.
Ultima modificare: Vineri, 2 Iunie 2017
Adrian ALBU, Avocat
adisan a scris:

Faceți o somație prin care să îi puneți în vedere să înceteze orice fel de amenințări, iar în caz contrar menționați că vă veți adresa autorităților cu o plângere penală. Dacă somația este transmisă prin avocat este cu atât mai bine, deoarece puteți să evitați comunicarea directă cu persoana care vă amenință.

Dar înainte faceti niste înregistrâri téléfonice ale amenintârilor, în prezenta avocatului sau a unor martori siguri (neinfluentabili).
da nu mai suntem impreuna din septembrie anul trecut.dar imi pretinde bani pe motivul ca a pierdut niste ani din viata stand cu mine.de genul am facut sex de cel putin 140 de ori si am fost langa tine cand ai avut x problema. ai sa imi dai suma de 1600 euro.pentru ca altfel nu voi scapa de ea.....:(
Demos a scris:

adisan a scris:

Dar înainte faceti niste înregistrâri téléfonice ale amenintârilor, în prezenta avocatului sau a unor martori siguri (neinfluentabili).

Exista o aplicate, Call Recorder, pentru Android, care inregistreaza automat toate convorbirile si le pastreaza timp de n zile, setat de tine. Recordurile se pot expertiza, daca este cazul. Ceea ce prezinta interes se poate trece pe laptop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari telefonice iosif.kramar iosif.kramar Am mare nevoie de un sfat.Angajatorul ma hartuieste pe telefon. Suna, ma ameninta samd. Incepand cu luna Iunie a,.c. Vreau sa-l dau in judecata si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cum probez infractiunea de amenintare daca a fost facuta pe telefon sau mesenger? paraschivrares paraschivrares Am avut o conversatie pe mesenger cu un fost prieten am ajuns sa ne injuram fara expresii de genu te omor , te caut ,ai grija,etc.Cearta a continuat la telefon ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat, pe nedrept, de înșelătorie pe olx, iar acum sunt amenințat și înjurat la telefon. ce trebuie să fac? AndreiCristianRRR AndreiCristianRRR Salutare, am 16 ani si am fost acuzat de inselatorie pe olx. Acum ceva timp in urma (nu a trecut mai mult de o luna) am pus un anunt cum ca vand un MicroSD ... (vezi toată discuția)