avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... virare cont bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

virare cont bancar

Buna ziua!
avand in vedere ca,conturile bancare in calitate de persoana fizica sun blocate de catre executorul judecatoresc,pot cumpara un imobil?
tranzactia se face prin banca-cont bancar in contul cumparatorului,avand in vedere legea notariala ca valoarea depaseste 50 000lei.
Se poate face tranzactia?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:53, 31 Mai 2017
Se poate face numai prin casierie. Mergeți la casieria băncii cu extrasul de cont care conține codul IBAN al vânzătorului și depuneți banii direct în contul lui.
Nu puteți depune banii prin virament bancar din contul BLOCAT al dvs în contul vânzătorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pot incasa cel mai sigur bani intr-o vanzare de teren? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care este cel mai sigur mod de a incasa pretul unui teren vindut ( deci relativ o suma mare de bani) ,asa incit sa poata fi semnat actul de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sait anunturi italia flancfuster flancfuster Buna ziua, Acum trei saptamani am gasit pe un sait de anunturi din Italia un echipmanet electronic dorit de mine. Dupa mai multe conversatii despre echipament ... (vezi toată discuția)
Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)